verybigimage

Få 200kr

Kampanjvillkor

Registrera dig och få 200 kr till ditt Lunar-konto

Regler och villkor för att delta i kampanjen om att få 200 kr till ditt Lunar-konto. Kampanjen gäller till och med 31/05 2022.

Kampanjen är inte föremål för köp. Den börjar den 1/01 och avslutas den 31/05 2022. Endast personer som är över 18 år och bosatta i Sverige kan delta i kampanjen. Anställda hos Lunar samt medlemmar av deras hushåll får inte delta i kampanjen.

Så får du 200 kr

För att delta ska du ladda ner Lunar-appen och registrera dig via en annons för kampanjen. Så fort du har blivit godkänd Lunar-användare ska du ha beställt hem ett kort. Det är viktigt att du laddar ner appen via en annons för kampanjen, går igenom hela registreringsflödet, blir godkänd Lunar-användare och har beställt ett kort för att ta del av kampanjen. Du behöver dock endast registrera dig gratis som Standard-användare, du ska alltså inte betala något. Genom att registrera dig till Lunar via en annons för kampanjen under kampanjperioden samtycker du till att delta i kampanjen.

Alla som registrerar sig till Lunar och beställer hem ett kommer att få utbetalat 200 kr till sitt Lunar-konto. Pengarna kommer att bli utbetalade den 15:e månaden efter.

Pengarna bli insatta på ditt Lunar-konto och kan användas direkt genom att antingen göra ett bankomatuttag eller genom att använda Lunar-kortet som är kopplat till kontot. För en Standard-användare kostar det 9 kr att göra ett bankomatuttag, för en Premium- eller Pro-användare är det gratis.

Plattformar: Kampanjen visas som annonser på Instagram, Facebook, Snapchat och TikTok.

Vad behöver du veta mer?

Lunar förbehåller sig rätten att kontinuerligt revidera regler och kan ändra reglerna om det känns nödvändigt. Lunar tar inte ansvar för att uppmärksamma eventuella fel och utelämnanden.

Lunar fråntar sig alla avgifter. Skulle en person, på grund av utbetalningen, åläggas en skattskyldighet eller ett ansvar i samband med sociala förmåner, avstår Lunar från ansvar i detta avseende.

Lunar förbehåller sig rätten att stoppa kampanjen utan meddelande. Vid misstanke om missbruk av kampanjen förbehåller sig Lunar rätten att exkludera användare utan meddelande.

Kampanjen arrangeras av Lunar, Hack Kampmanns Plads 10, 8000 Aarhus C.

Kampanjen är varken sponsrad, administrerad eller associerad med Instagram eller Facebook.