verybigimage

Appen som ger dig kontroll över dina pengar.

Med Lunar får du verktyg som hjälper dig hålla koll på utgifterna. Ladda ner appen och upplev hur enkelt det kan vara att ta kontroll över ekonomin.

Sätt en budget på några klick.

Många tycker att det känns både tråkigt och svårt att göra en budget, och ännu svårare att faktiskt hålla sig till den. Känner man så har man definitivt inte testat Lunar. I Lunar-appen kan du skapa en budget och få notifikationer när du närmar dig din budgetgräns. Uppgraderar du till Standard kan du även skapa egna kategorier och skräddarsy din budget precis efter dig och dina utgifter.

Få koll på dina utgifter.

Önskar du att det fanns ett enkelt sätt att få koll på dina utgifter? We got you! I Lunar-appen kategoriseras dina inköp för att du ska kunna få en tydlig överblick över vad dina pengar går till. Du kan till exempel se hur mycket pengar du lägger på shopping, matvaror eller transport. dagligvaror och hur mycket du spenderar på ICA.

Spara pengar på ett enkelt sätt.

Upptäck smarta funktioner som gör sparandet lätt som en plätt. Testa vår interaktiva budget och öppna ett sparmål för att visualisera dina drömmar. Väljer du att uppgradera till Standard kan du även aktivera sparande på autopilot och låta sparandet sköta sig själv. Du kan även sätta upp regler och låta appen lägga undan en slant varje gång du använder ditt kort. Spara pengar har aldrig varit enklare!

Rena havet med ditt Lunar-kort.

Med Project Blue kan du rena havet från plast varje gång du använder ditt kort. I Lunar-appen kan du se hur många liter vatten du har renat och hur många kilo plast du har avlägsnat från världens hav. Och du, glöm inte att vi lägger till 2 % på den summa du donerar!

Investera enkelt och smidigt.

Vill du börja investera för att få dina pengar att växa? I Lunar-appen kan du testa flera olika investeringsformer på ett enkelt, roligt och tryggt sätt. Du behöver varken vara expert, rik eller lägga ned massor av tid för att komma igång!

Få en överblick med notifikationer.

Du får inte bara en notifikation när du har satt en beloppsgräns och håller på att nå ditt tak. Du kan även ställa in dina notifikationer så att du får en notis varje gång du använt ditt kort. Detta är faktisk en av våra mest populära funktioner. Testa själv, så kommer du att förstå varför!

Anslut din gamla bank.

Du behöver självklart inte lämna din nuvarande bank när du börjar använda Lunar. Du kan enkelt koppla din gamla bank till Lunar-appen och se transaktioner direkt i appen. För att få den bästa möjliga överblicken är det dock en god idé att hantera en så stor del av din ekonomi som möjligt hos oss!

Så enkelt öppnar du ett konto

  • 1

    Hämta Lunar i App Store eller Google Play

  • 2

    Ansök om ett konto i appen och bli kund på några få minuter.

  • 3

    Du får svar på din ansökan kort därpå.

Frågor och svar