verybigimage

Vi hjälper dig

Så här får du mer ut av dina pengar.

1 - Få översikt och större avkastning.

Lunar-appen är designad för att ge dig ekonomisk zen och för att hjälpa dig få råd med mer genom att ge dig en enkel översikt över vad du spenderar dina pengar på.

Dina utgifter visualiseras enligt de varumärken du handlar hos och blir automatiskt indelade i kategorier. På så sätt får du snabbt veta om det är “dagligvaror”, “mat och dryck” eller “transport” som slukar dina pengar.

2 - Gör en budget som håller dig på spåret.

När du har översikt blir det ännu enklare att planera din budget och berätta för appen hur mycket du vill spendera på t.ex. “underhållning” varje månad. När du använder ditt Lunar-kort på biografen får du en notis om hur mycket du har kvar att spendera i den kategorin och kan hantera dina pengar smartare.

3 - Få motivation till att spara.

Oavsett om det är till ett framtida lägenhetsköp, en buffert för tuffare tider eller till den gitarr du går och drömmer om så kan du få en stor dos motivation till att spara med funktionen mål.

Du kan skapa din dröm som ett mål, visualisera det med en bild och skapa regler för hur du ska spara. Antingen väljer du att överföra pengar manuellt till ditt mål eller så låter du appen spara automatiskt åt dig. Om du väljer det sistnämnda gör du enkelt en regel för en automatisk överföring genom att bestämma hur mycket och hur ofta du vill sätta undan till ditt mål.

4 - Välj en tjänst utan dolda avgifter.

Undvik att betala massa avgifter du inte visste fanns. Med Lunar finns inga dolda avgifter. Du får ett digitalt Visa-kort och en bank-app helt gratis.

5 - Använd Lunar vid sidan av din bank

Koppla ihop din existerande bank med Lunar. För att få en bättre överblick kan du enkelt ansluta ditt bankkonto till Lunar-appen. Du får mer ut av dina pengar när allt är samlat på ett ställe.

6 - Få lust att kolla dina pengar.

Tillåt notiser så att appen kan meddela dig om hur du ligger till i förhållande till din budget. Om du har lust att titta till dina utgifter varje dag får du bättre kontroll på pengarna och mer ut av de utan obehagliga överraskningar.

7 - Undvik extra avgifter när du reser.

Du tar ofta med dig annat hem än souvenirer och härliga minnen när semestern är slut. De flesta banker tar nämligen ut extra avgifter när du använder ditt kort utomlands. Vanligtvis 1,5-2% i transaktionsavgift och ofta kostar det minst 30 kr att ta ut pengar i en bankomat.

Shoppar du för 10.000 kr i USA motsvarar det en extra avgift på ungefär 200 kr som du nog gärna hellre spenderar på annat än avgifter.

Det kan du undvika med Lunar-kortet. När du har något av våra betalda abonnemang undviker du att betala uttags- och valutaväxlingsavgifter när du reser eller shoppar från utländska webbutiker.

8 - Spara pengar med benefits.

Gillar du yoga, annan träning eller att läsa tidningar? Med benefits får du rabatt hos företag som gör din vardag och dina helger lite härligare. Du kan t.ex. spara pengar på Bruce app, Hello yoga, och Greenmobility. Du får kontinuerligt nya rabatter och det finns något för alla.