verybigimage

Privatlån.

Via Lunar kan du ansöka om privatlån mellan 10.000 kr - 500.000 kr. Kreditgivare är SevenDay Bank och ansökan görs direkt i Lunar-appen.

  • Lån mellan 10.000 kr och 500.000 kr.

  • 0 kr i uppläggningsavgift

  • Rörlig ränta mellan 6,20%-24,95%

Digital ansökan, nära till hands.

Lunar erbjuder privatlån i samarbete med SevenDay Bank som kreditgivare. Du ansöker enkelt om lån direkt via Lunar-appen. Låneprocessen är alltså helt digital. Du anger hur mycket du vill låna och till vilket syfte, fyller i dina personuppgifter och får svara på ett par frågor om din privatekonomi. Besked om din ansökan hos SevenDay har godkänts eller inte får du i Lunar-appen.

Representativt exempel

Räntan på privatlån är rörlig f.n. 3,50%-17,99% och bestäms efter kreditprövning (1 maj 2023). Effektivräntan enligt lag vid 125.000 kr, 0 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i aviavgift (vid e-avi) och en återbetalningstid på 12 år är 8,25% beräknad på exempelränta 7,95%. Totalt att återbetala blir 194 349 kr och antalet avbetalningar är 144.

Privatlån med enkel ansökan.

Som kreditförmedlare för SevenDay Bank har vi nu gjort det möjligt att ansöka om ett privatlån direkt via din Lunar-app.

Vad är privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan krav på säkerhet och kontantinsats. Du kan alltså låna pengar utan att ha t.ex. en bostad som säkerhet. Privatlån tas ofta för att kunna finansiera olika former av konsumtion. Du är kanske i behov av en ny båt, bil eller vill kunna renovera ditt badrum. Privatlån kan även användas för att betala av flera lån och krediter och ersätta dem med ett samlingslån. På så vis får du en bättre översikt över dina kostnader till potentiellt lägre ränta. Här kan du läsa mer om fördelarna med att samla lån.

Lån för olika behov.

Är du i behov av att renovera ditt kök? Har familjen vuxit ur bilen? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån via oss.

Vad är skillnaden mellan privatlån och blancolån?

Privatlån och blancolån är olika namn för samma typ av lån, ett lån utan säkerhet.

Ett privatlån kan användas till att finansiera just det du behöver, oavsett om det handlar om att renovera hemma, samla dyrare lån eller låna pengar för ett större inköp.

Hur mycket kan jag låna?

Via Lunar kan du ansöka om lån mellan 10.000 kr till 500.000 kr. Exakt vilken summa du kan få låna är svårt att svara på utan att det gjorts en bedömning av din ekonomiska situation. När du ansöker om ett lån via Lunar är det med SevenDay Bank som kreditgivare. Det innebär att du för att kunna låna först behöver uppfylla dessa grundkrav:

  • Vara minst 20 år
  • Ha en inkomst på minst 120 000 kr per år
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inga SMS-lån

Hur ansöker jag om ett privatlån?

Du ansöker enkelt och smidigt i din Lunar-app.

I Lunar-appen kommer du att behöva ange information om dig och din ekonomi och om du väljer att ansöka om ett samlingslån kommer du också få ange information om dina befintliga lån. När din låneansökan hanterats får du ett besked i appen, vilket oftast sker inom närmaste bankdag.

Vanliga frågor & svar