verybigimage

Samla lån.

Ansök om att samla dina lån och testa möjligheten till lägre ränta redan idag.

  • Lån mellan 10.000 kr och 500.000 kr.

  • 0 kr i uppläggningsavgift

  • Rörlig ränta mellan 4,99%-24,95%

Samla dina befintliga lån

I Lunar-appen kan du ansöka om lån oavsett om du behöver hjälp med att finansiera ett nytt projekt eller är i behov av att samla befintliga lån för att potentiellt få bättre lånevillkor.

Tillsammans med SevenDay Bank möjliggör vi nu ansökan om lån mellan 10.000 kr - 500.000 kr. Du ansöker direkt i Lunar-appen med SevenDay Bank som kreditgivare.

Representativt exempel

Räntan på privatlån är rörlig f.n. 4,99%-24,95% och bestäms efter kreditprövning (1 maj 2023). Effektivräntan enligt lag vid 125.000 kr, 0 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i aviavgift (vid e-avi) och en återbetalningstid på 12 år är 8,25% beräknad på exempelränta 7,95%. Totalt att återbetala blir 194 349 kr och antalet avbetalningar är 144.


Digital ansökan direkt i bakfickan.

Du ansöker enkelt om lån via Lunar-appen. Låneprocessen är alltså helt digital. Du anger hur mycket du vill låna och till vilket syfte, fyller i dina personuppgifter och får svara på ett par frågor om din privatekonomi. Besked om din ansökan hos SevenDay har godkänts eller inte får du i Lunar-appen.

Samla dina lån och krediter.

Har du lån och krediter på flera olika ställen? Genom att samla dina lån kan du se över möjligheten att få en sänkt månadskostnad och samtidigt få en bättre översikt över din ekonomi. Via Lunar kan du samla dina lån och krediter upp till 500.000 kr utan några administrationsavgifter eller fakturaavgifter om du väljer e-avi.

Vem kan samla sina lån?

Det finns många olika situationer då det är lämpligt att samla sina lån, här är några:

  • Om du har många dyra lån och krediter hos flera olika aktörer
  • Om du tycker att det är svårt att få en överblick över dina lån, avbetalningar och krediter
  • Om du har höjt din kreditvärdighet eller fått högre lön sedan du tog lånet är sannolikheten högre för dig att få bättre villkor
  • Om du vill betala färre räkningar varje månad

Olika lån för olika behov.

Är du i behov av att renovera ditt kök, har bilen gått sönder eller funderar du kanske på att installera bergvärme?

Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån via oss.

Hur gör jag för att samla ihop mina lån?

Det är enkelt att samla sina lån via Lunar. Vi förmedlar lån i samarbete med SevenDay Bank, Express Bank Sverige Filial som kreditgivare. Du kan ansöka helt kostnadsfritt direkt i appen och får också besked på din ansökan i appen, vanligtvis inom 1 bankdag. I ansökan anger du totalbeloppet av dina lån och krediter, så att pengarna sedan kan användas för att betala av dina andra lån och krediter. I fortsättningen har du endast en månadsbetalning till SevenDay Bank.

Vanliga frågor & svar