verybigimage

Lunar x Lendify

Välkommen till Lunar, din andra bank.

Vi är väldigt glada över att Lendify nu blir en del av Lunar-familjen! Du är välkommen att testa en modern bank vid sidan av din gamla. Gör som 850.000 andra och få ut mer av dina pengar.

För att ta del av detta erbjudandet måste du ladda nerappen från denna sida.

  • Handla aktier enkelt och till lågt fast pris.

  • 1,05% i sparränta och inga onödiga avgifter.

  • Du behöver inte byta bank.

Välkomna till Lunar, lendify-kunder!

Vi är så glada över att utöka Lunar-familjen med Lendify. Den 20/4 meddelade Lunar att Lendify blir en del av Lunar-familjen. Vi ser Lendifys grymma lånerbjudanden som ett perfekt tillskott till våra nuvarande bankerbjudanden.

Vi vill gärna välkomna er Lendify-kunder med värme och hoppas att ni tycker att detta är lika spännande som vi gör. Om du är osäker på vad Lunar är och hur uppköpet påverkar dig (ledtråd: det påverkar dig inte alls som kund!) har vi samlat allt det viktigaste som du behöver veta här.

Bank på ett helt nytt sätt.

Lunar är för dig som vill hantera dina pengar på ett enkelt sätt och få ut ännu mer av dem. Testa en modern bank som du kan skräddarsy efter dina egna behov. Komplettera din gamla bank med nya, fräscha funktioner och produkter som du får hos oss.

Det kostar 0 kr att testa Lunar, men det kan kosta dig mer om du låter bli. Gör som många av våra användare och använd oss som din andra bank, utan att lämna din gamla. Som Lendify-kund får du dessutom 100 kr insatta på ditt Lunar-konto att komma igång med om du registrerar dig via knappen nedan!

Handla aktier till fast lågt pris.

Med Invest har det aldrig varit enklare att investera och du behöver varken vara expert eller ha mycket pengar för att komma igång. Investera direkt från Lunar-appen i en användarvänlig och simpel investeringsplattform och köp din aktie på några minuter. Med ett fast, lågt handelspris och utan dolda avgifter kan alla vara med.

Sveriges smarta bank-app.

Räcker inte pengarna hela månaden? Drömmer du om fler resor? Vill du höja ribban för din ekonomi? Då kommer du få stor nytta av Lunar. Med Sveriges nya bank-app kan du hantera dina pengar enklare, snabbare och smartare än någonsin.

Få översikt och kontroll över din ekonomi och få råd med mer med appens revolutionerande nya funktioner. Ladda ner Lunar nu och registrera dig i appen på bara några få minuter. Få 100 kr att komma igång med och testa Lunar-appen idag genom att registrera dig via knappen nedan.

Anslut din gamla bank.

Du behöver inte vara exklusiv med oss - du kan använda oss som din nummer två. Vi vet att det kan vara svårt att lämna ibland, så du behöver inte lämna din gamla bank för oss. Gör istället som de flesta av våra användare: ha oss vid sidan av och få en unik överblick över dina pengar.

Det är enkelt: du överför bara dina pengar till ditt Lunar-konto och så hjälper appens funktioner dig med din ekonomi varje dag. Skapa t.ex. ett budgetkonto eller ett sparkonto.

Du kan ansluta din gamla bank i Lunar-appen och samla allt på ett ställe. Se alla dina transaktioner i en och samma app.

Spara pengar på dina abonnemang.

Har du koll på vilka abonnemang du betalar för? Eller dränerar de ditt konto utan att du märker det? Med Lunar Premium och Pro får du överblick över alla dina abonnemang och hur mycket de kostar dig.

Våra användare har i genomsnitt sparat 540 kr per person, och tillsammans över 4 miljoner kronor med vår ultimata abonnemangsöversikt.

Visst låter det bra?! Testa Lunar helt utan krav och få 100 kr att komma igång med genom att trycka på knappen nedan!

Frågor och svar