verybigimage

Lunar x Lendify

Välkommen till Lunar, din andra bank

Vi är väldigt glada över att Lendify nu blir en del av Lunar-familjen! Du är välkommen att testa en modern bank vid sidan av din gamla. Gör som 400.000 andra och få ut mer av dina pengar.

För att ta del av detta erbjudandet måste du ladda ner appen från denna sida.

Hämta Lunar
  • HANDLA AKTIER ENKELT OCH TILL LÅGT FAST PRIS

  • 1,05% I SPARRÄNTA OCH INGA ONÖDIGA AVGIFTER

  • DU BEHÖVER INTE BYTA BANK

Välkomna till Lunar, lendify-kunder!

Vi är så glada över att utöka Lunar-familjen med Lendify. Den 20/4 meddelade Lunar att Lendify blir en del av Lunar-familjen. Vi ser Lendifys grymma lånerbjudanden som ett perfekt tillskott till våra nuvarande bankerbjudanden.

Vi vill gärna välkomna er Lendify-kunder med värme och hoppas att ni tycker att detta är lika spännande som vi gör. Om du är osäker på vad Lunar är och hur uppköpet påverkar dig (ledtråd: det påverkar dig inte alls som kund!) har vi samlat allt det viktigaste som du behöver veta här.

Registrera dig och få 200kr

Lunar är en modern bank som du gärna kan ha vid sidan av din andra bank. Det kostar ingenting att bli Lunar-användare och när du signar upp till Lunar via länkarna på denna sidan får du 200 kr insatta på ditt Lunar-konto att komma igång med. Du måste öppna ditt Lunar-konto via någon av nedan länkar för att erbjudandet ska gälla. Erbjudandet gäller till den 31/12 2021 och är exklusivt för er Lendify-kunder, så regga dig idag och testa Lunar-appen! Läs villkoren för kampanjen här.

1,05% i ränta och inga onödiga avgifter

Vi älskar att göra saker annorlunda. Därför får du 1,05% ränta på dina pengar upp till 1.050.000 kr. Det får du helt utan att binda dina pengar. Vi är en nordisk bank och dina pengar är skyddade av insättningsgarantin.

Utöver det får du ett gratis konto och kort utan årliga avgifter.

Handla aktier till fast lågt pris

Med Invest har det aldrig varit enklare att investera och du behöver varken vara expert eller ha mycket pengar för att komma igång. Investera direkt från Lunar-appen i en användarvänlig och simpel investeringsplattform och köp din aktie på några minuter. Med ett fast, lågt handelspris och utan dolda avgifter kan alla vara med.

Bank på ett helt nytt sätt

Lunar är för dig som vill hantera dina pengar på ett enkelt sätt och få ut ännu mer av dem. Testa en modern bank som du kan skräddarsy efter dina egna behov. Komplettera din gamla bank med nya, fräscha funktioner och produkter som du får hos oss.

Det kostar 0 kr att testa Lunar, men det kan kosta dig mer om du låter bli. Gör som många av våra användare och använd oss som din andra bank, utan att lämna din gamla. Som Lendify-kund får du dessutom 100 kr insatta på ditt Lunar-konto att komma igång med om du registrerar dig via knappen nedan!

Sveriges smarta bank-app

Räcker inte pengarna hela månaden? Drömmer du om fler resor? Vill du höja ribban för din ekonomi? Då kommer du få stor nytta av Lunar. Med Sveriges nya bank-app kan du hantera dina pengar enklare, snabbare och smartare än någonsin.

Få översikt och kontroll över din ekonomi och få råd med mer med appens revolutionerande nya funktioner. Ladda ner Lunar nu och registrera dig i appen på bara några få minuter. Få 100 kr att komma igång med och testa Lunar-appen idag genom att registrera dig via knappen nedan.

Anslut din gamla bank

Du behöver inte vara exklusiv med oss - du kan använda oss som din nummer två. Vi vet att det kan vara svårt att lämna ibland, så du behöver inte lämna din gamla bank för oss. Gör istället som de flesta av våra användare: ha oss vid sidan av och få en unik överblick över dina pengar.

Det är enkelt: du överför bara dina pengar till ditt Lunar-konto och så hjälper appens funktioner dig med din ekonomi varje dag. Skapa t.ex. ett budgetkonto eller ett sparkonto.

Du kan ansluta din gamla bank i Lunar-appen och samla allt på ett ställe. Se alla dina transaktioner i en och samma app.

Sätt ditt sparande på autopilot

Att spara pengar kan verka omöjligt, men med Lunar är det lätt. Skapa dina sparmål med ett swipe och sätt upp regler för sparandet. Så gör appen allt åt dig.

Till exempel kan den automatiskt runda upp belopp när du använder ditt kort. Genom att göra det sparar du hela tiden lite utan att du märker det.

Du kommer att bli överraskad över hur snabbt små belopp kan växa sig stora. Innan du ens vet om det har du sparat ihop till den nya datorn eller resan som du alltid drömt om. Som Lendify-kund får du 100 kr att komma igång med om du registrerar dig via knappen nedan.

Spara pengar på dina abonnemang

Har du koll på vilka abonnemang du betalar för? Eller dränerar de ditt konto utan att du märker det? Med Lunar Premium och Pro får du överblick över alla dina abonnemang och hur mycket de kostar dig.

Våra användare har i genomsnitt sparat 540 kr per person, och tillsammans över 4 miljoner kronor med vår ultimata abonnemangsöversikt.

Visst låter det bra?! Testa Lunar helt utan krav och få 100 kr att komma igång med genom att trycka på knappen nedan!

Frågor och svar