verybigimage

Kampanj

200 kr när du öppnar ett konto hos Lunar.

Just nu har du som Privata Affärer medlem möjligheten att få 200kr, rätt in på ditt Lunar-konto. Registrera dig gratis hos Lunar, beställ ett gratis VISA-kort och få 200kr insatta på ditt Lunar-konto med 1,05% sparränta!

För att ta del av detta erbjudandet måste du ladda nerappen från denna sida.

  • Handla aktier enkelt och till lågt fast pris.

  • 1,05% i sparränta och inga onödiga avgifter.

  • Du behöver inte byta bank.

1,05% i ränta och inga onödiga avgifter.

Vi älskar att göra saker annorlunda. Därför får du 1,05% ränta på dina pengar upp till 1.050.000 kr. Det får du helt utan att binda dina pengar. Vi är en nordisk bank och dina pengar är skyddade av insättningsgarantin.

Utöver det får du ett gratis konto och kort utan årliga avgifter.

Bank på ett helt nytt sätt.

Lunar är för dig som vill hantera dina pengar på ett enkelt sätt och få ut ännu mer av dem. Testa en modern bank som du kan skräddarsy efter dina egna behov. Komplettera din gamla bank med nya, fräscha funktioner och produkter som du får hos oss.

Det kostar 0 kr att testa Lunar, men det kan kosta dig mer om du låter bli. Gör som många av våra användare och använd oss som din andra bank, utan att lämna din gamla.

Handla aktier till fast lågt pris.

Med Invest har det aldrig varit enklare att investera och du behöver varken vara expert eller ha mycket pengar för att komma igång. Investera direkt från Lunar-appen i en användarvänlig och simpel investeringsplattform och köp din aktie på några minuter. Med ett fast, lågt handelspris och utan dolda avgifter kan alla vara med.

Frågor och svar