verybigimage

ShareIt

Dela enkelt utgifter med varandra.

ShareIt delar upp utgifterna när ni är fler som är med och betalar. Dela upplevelser med vänner, familj och kollegor utan att bekymra er om vem som är skyldig vad.

 • Kvitta betalningar mellan varandra

 • Se vem som är skyldig vad

 • ShareIt delar automatiskt upp utgifterna

Du och dina vänner.
En weekendresa. En massa utgifter.

Med ShareIt slipper ni huvudräkning, kvitton och pengar som skickas fram och tillbaka. Lägg in utgifterna i appen och låt ShareIt sköta resten.

Se vem som är skyldig vem och hur mycket.

Se löpande vad dina vänner lägger in, vad ni är skyldiga varandra och era totala utgifter. Chatta med varandra och reagera på utgifter direkt i gruppen.

Automatisk fördelning av utgifterna.

ShareIt räknar automatiskt ut vem som är skyldig vem. Välj specifika personer för en utgift om inte alla i gruppen ska vara med och dela på en betalning.

Kvitta betalningar mellan gruppmedlemmar.

Lägg in utgifter i appen löpande, och betala tillbaka till varandra med några få klick. Ni kan alltid följa hur mycket ni är skyldiga varandra.

Och mycket mer …

Gratis registrering med kontaktuppgifter

Ladda ner ShareIt och registrera dig enkelt med dina kontaktuppgifter - så är du igång!

Bjud in dina vänner på några sekunder

Bjud in dina vänner och skapa en grupp på några sekunder. Lägg in era utgifter i appen och låt ShareIt sköta beräkningarna.

Skräddarsy er grupp

Välj ett namn och en ikon till er grupp så att den passar just er. Bjud in och lägg till nya medlemmar allt eftersom. Skapa olika grupper för olika upplevelser.

ShareIt är skapad och utvecklad av Lunar - men kan användas på egen hand.


ShareIt är utvecklat av danska Lunar som grundades 2015. Målet med Lunar är att göra det enklare för dig att få en överblick över- och hantera din ekonomi. Målet är detsamma med ShareIt.

Nu gör vi det enklare att dela utgifter mellan vänner, familj och kollegor oavsett om ni är mitt uppe i festligheter, resor eller vardagsbestyr. Du behöver inte ha Lunar för att använda ShareIt.

Så enkelt kommer du igång med ShareIt

 • 1

  Ladda ner ShareIt gratis i AppStore eller Google Play. Du behöver inte ha Lunar för att använda ShareIt.

 • 2

  Registrera dig med dina kontaktuppgifter

 • 3

  That’s it. Nu är du redo att dela utgifter.

Svar på dina frågor