verybigimage
PrivatekonomiPublicerad

Få 3,75% sparränta hos Lunar

Därför får du nu 3,75% sparränta på upp till 1.050.000 kr på ditt konto hos Lunar!

Hos Lunar gör vi saker på ett annorlunda sätt. Därför får du nu 3,75% sparränta på upp till 1.050.000 kr på ditt konto. Hos oss är alla kunder värdefulla, oavsett hur mycket pengar du har. Ju fler vi är som tillsammans vill skapa en ny bank från grunden, desto starkare är vi.

Vi är precis som andra banker under tillsyn och det betyder att det är en hel del riktlinjer som vi ska efterleva. Hos oss är dina pengar också skyddade av insättningsgarantin, vilket skyddar innestående belopp på bankkonton i pengainstitut med upp till ca 1 miljon kronor.

Så här får du 3,75% ränta hos Lunar

Vi ger dig 3,75% i sparränta på upp till 1.050.000 kr. Du behöver inte binda dina pengar, du behöver inte öppna ett särskilt konto, samla din ekonomi hos oss eller byta bank. Om du redan har ett Lunar-konto får du automatiskt 3,75% ränta på dina pengar.

Värdet på kontot registreras varje dag och räntan utbetalas månadsvis.

Därför kan Lunar erbjuda 3,75% i ränta

Lunar är en modern bank som finns i din mobil. Under 2019 fick Lunar, som den första nordiska fintech-verksamheten, en egen banklicens.

Det betyder att vi bygger en bank från grunden tillsammans med våra 900 000 användare. Vi har inga fysiska filialer eller bankrådgivare, utan allt är digitalt. Vi har byggt vår app med den nyaste tekniken. Det betyder att Lunar inte har samma kostnader som traditionella banker.

Vi kan göra saker på ett annat sätt - och det gör vi.

Idag har banker i Sverige ovanligt låga räntor och de flesta storbanker har 0% i ränta på dina insatta pengar. Lunar är byggd för att alla ska få bättre koll på sin ekonomi och för att helt vanliga personer ska få ut mer av sina pengar. Så istället för att ha 0% i ränta, har vi nu höjt räntan på dina insatta pengar till 3,75% på upp till 1.050.000 kr.

Få 3,75% i ränta utan att lämna din gamla bank

Vi har inga krav om att du behöver byta bank för att du ska få 3,75% ränta på dina insättningar. Du kan använda Lunar som din andra bank och sätta in pengar utan att lämna din gamla bank.

💡 Det är kostnadsfritt att sätta in pengar på ditt Lunar-konto och du kan bland annat göra det snabbt och enkelt med Swish.

Hur får jag ut mer av mina pengar med Lunar?

Utöver en sparränta på 3,75% på ditt konto, finns det flera sätt att få ut mer av dina pengar.

✅ Sätt en budget som ger dig överblick

✅ Spara automatiskt och utan att du märker det

✅ Få notiser så att du håller dig enligt plan

✅ Gratis konto och digitalt kort

✅ Gratis insättningar via Swish och kort