verybigimage

Vinn en resa till New York

Tillsammans med Anis Don Demina tävlar vi ut en resa till NYC för dig och en vän till ett värde av 25 000 kr. Du som vinner bestämmer såklart själv vad du vill göra på din drömresa, men en sak är säker: utbudet av upplevelser och aktiviteter är oändligt!

Så här enkelt är du med och tävlar

✓ Ladda ner Lunar-appen

✓ Skapa ett konto

✓ Kommentera på tävlingen på Anis Don Demina’s Instagram

✓ Klart!

Registreringen tar ca 2 minuter att slutföra. Registreringen tar ca 2 minuter att slutföra. Vinnaren av tävlingen dras av Lunar den 27 juni och kontaktas av Lunar. Vinnaren tillkännages i Anis caption den 27 juni.

Du får även 250kr när du ladda ner Lunar!

Alla som laddar ner Lunar får 250kr!

Vad ingår i vinsten?

  • I vinsten ingår kostnader för flyg och boende på upp till 25 000 kr för dig och en vän. Det är helt upp till dig och ditt resesällskap vilka datum ni väljer att starta och avsluta er resa. Ni får så klart även välja vilket hotell som ska bli ert hem under resan. Skulle era flyg- och boendekostnader understiga vinstsumman är det fritt fram att använda resterande belopp som fickpengar på ert äventyr i New York City!

Lunar – bankappen för dig som vill maxa din ekonomi

Lunar är bankappen för dig som vill få ut mer av dina pengar. Upptäck smarta funktioner som gör det roligare och lättare att spara pengar - helt utan ansträngning! Du kan till exempel använda vårt interaktiva budgetverktyg, sätta upp sparmål och testa sparande på autopilot.

Med Lunar kan du även säga hejdå till dyra uttagsavgifter och valutapåslag när du reser. Hos oss slipper du nämligen onödiga kortavgifter både utomlands och i Sverige.

Som Lunar-användare får du även…

✓ Total översikt över din ekonomi

✓ Ta del av spännande investeringsmöjligheter

✓ 1,05 % i sparränta på ditt insatta kapital [upp till 1 050 000 kr]

✓ Gratis konto med tillhörande Visa-kort

✓ Virtuella kort för smidiga och säkra betalningar


Frågor och svar