verybigimage

Handla polkadot snabbt och enkelt.

Att handla med kryptovaluta behöver inte vara svårt. Hos oss är det enkelt – även för dig som inte testat att handla kryptovaluta tidigare. Med Lunar Block kan du köpa och sälja polkadot på några minuter - direkt från mobilen.

Vad är polkadot? Få en snabb överblick

Sedan den första kryptovalutan, bitcoin, såg dagens ljus 2009 har en hel del nya valutor tillkommit. En av de senaste kryptovalutorna är polkadot, som kom ut på marknaden 2017. Polkadot utvecklades av Gavin Wood, som också var med och grundade ethereum. Vill du köpa polkadot? Hos oss kan du göra det på bara några minuter – helt utan att behöva skapa en egen wallet. Du handlar genom vår handelsplattform, Lunar Block, som gör det enkelt och transparent att köpa och sälja kryptovalutor.

Polkadot kan stiga och falla

Vi arbetar med tre av världens största börser, Coinbase, Kraken och Bitstamp, och ger dig det bästa priset från dem. I appen kan du följa kursen och få en överblick över hur polkadot – även känd som DOT – utvecklas minut för minut.

När du handlar med kryptovaluta behöver du dock vara medveten om att det innebär en risk. Värdet på din kryptovaluta kan både stiga och falla och du riskerar att förlora hela summan du köpt kryptovaluta för.

Handel med kryptovaluta i Lunar-appen sker via Lunar Block. Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.

Köp och sälj Polkadot på en pålitlig plattform

När du köper Polkadot genom oss kan du göra det med full trygghet. Det kan du göra eftersom du handlar på en nordisk plattform. Och om du vill sälja dina kryptovalutor igen kan du få utbetalningen direkt till ditt Lunar-konto. Kom ihåg att all handel med kryptovaluta – och därmed även med Polkadot – innebär en risk. Priset kan stiga, men det kan också falla. Så även om du har möjlighet att tjäna pengar kan du också förlora summan du köpte krypto för.

Handla polkadot till ett fast, lågt pris

Vissa investeringsplattformar som erbjuder kryptovalutor tar ut en avgift när du till exempel behöver sätta in pengar eller ta ut dem igen. Det gör inte vi – här slipper du onödiga avgifter. Istället får du ett fast lågt handelspris på 2,5 % för att köpa eller sälja Polkadot – och skaffar du Lunar Unlimited är det så lågt som 1 %.

Hur du deklarerar kryptovalutor

Varje år ska du redovisa vinster och förluster till Skatteverket. Det är inte alls så svårt som det låter, du hittar all information om hur du deklararerar kryptovaluta på Skatteverkets hemsida.

Så kommer du igång med Polkadot

 • 1

  Hämta Lunar gratis

  Ladda ner Lunar i App Store eller Google Play

 • 2

  Skaffa Lunar Block i appen

  Gå in på Lunar Block under "Produkter" och registrera dig. Du kommer först att bli ombedd att göra ett kryptotest – bland annat för att försäkra dig om att du är medveten om riskerna. Du kan läsa mer om riskerna i appen innan du gör testet.

 • 3

  Köp kryptovaluta med en swipe

  När vi har godkänt dig kan du köpa kryptovaluta direkt. Välj kryptovaluta i appen och köp med en swipe.

Frågor och svar

All handel med kryptovaluta innebär en stor risk. Värdet av din kryptovaluta kan både öka och minska och du riskerar att förlora det totala beloppet som du har köpt kryptovaluta för.
Vi ger ingen rådgivning inför köp av kryptovaluta och vi kommer inte att ge några rekommendationer för köp eller sälj av kryptovaluta. Ingen information från Lunar Block ska därför anses som en rekommendation, och alla beslut är därmed helt upp till dig. Handel med kryptovalutor sker via Lunar Block. Vi kan däremot ge faktisk information om pris och utveckling för varje specifik valuta. Historisk utveckling är dock inte en indikation för framtida utveckling.
Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.