verybigimage

Lån utan säkerhet.

Vad är ett lån utan säkerhet och hur mycket kan du få låna? Läs mer här.

Privatlån utan säkerhet.

Via Lunar kan du låna pengar utan säkerhet. Ett låns säkerhet syftar på det som är pantsatt och kan krävas tillbaka av långivaren vid utebliven betalning på lånet. En säkerhet kan exempelvis vara en bostadsrätt eller en fastighet. Fördelen med ett lån utan säkerhet är att du kan använda pengarna till just det du vill. Ett privatlån är inte bundet till ett specifikt syfte, som till exempel ett bolån.

Det kan vara allt från att låna till en ny bil eller renovering av ett kök. Idag erbjuder vi privatlån i samarbete med SevenDay Bank. Det innebär att du gör din ansökan direkt i Lunar-appen, med SevenDay som kreditgivare.

Hur mycket kan jag låna utan säkerhet?

Hur mycket som går att låna utan säkerhet varierar hos olika aktörer på marknaden. En fördel med att ansöka om ett lån via Lunar är att du kan låna från 10 000 kr upp till 500 000 kr. Vi erbjuder privatlån tillsammans med SevenDay Bank som kreditgivare.

Vad kostar lån utan säkerhet?

Att ta ett lån utan säkerhet är inget konstigt och är något som många gör för att ha råd med ett större inköp. När du ansöker om ett lån via Lunar gör du det genom SevenDay Bank, och det är också SevenDay som är kreditgivare.

SevenDay Bank har mer än 15 års erfarenhet och värderar en ansvarsfull utlåning och uppmuntrar till ansvarsfull konsumtion. När du ansöker om ett lån blir du erbjuden en effektiv ränta som sträcker sig mellan 3,50%-17,99%. Vilken ränta du får på ditt lån bedöms utifrån din ekonomiska situation och den bedömning som görs av SevenDay i samband med din ansökan.

Vem kan låna utan säkerhet?

Den som ansöker om ett lån utan säkerhet och bedöms ha en tillräckligt god återbetalningsförmåga kan komma att bli beviljad ett lån. Bedömningen av hur återbetalningsförmågan ser ut är baserad på en kreditprövning där flera kriterier vägs in. Några av minimikraven för att få låna pengar är att du har en årsinkomst på minst 120 000 kr, är över 20 år och har varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år.

Lån för olika behov.

Är du i behov av att renovera ditt kök? Har familjen vuxit ur bilen? Eller funderar du kanske på att installera bergvärme? Då kan du enkelt och smidigt ansöka om ett privatlån via oss.

Vanliga frågor & svar