verybigimage

Lunar-erbjudande

Kampanjvillkor.

Registrera dig och få 500 kr på ditt Lunar-konto.

Regler och villkor för att delta i kampanjen om att få 500 kr på ditt Lunar-konto.
Kampanjen gäller till och med 31 maj 2022.
Det finns inte några krav på att du ska genomföra ett köp för att ta del av kampanjen. Den börjar den 23/5 och avslutas den 31/5 2022. Endast personer som är över 18 år och bosatta i Sverige kan delta i kampanjen. Anställda hos Lunar samt medlemmar av deras hushåll får inte delta i kampanjen.


Så här får du 500 kr.


För att delta ska du registrera dig via en länk från Lunar, därefter ladda ner Lunar-appen och registrera dig senast 31 maj 2022. Så fort du har blivit godkänd Lunar-användare behöver du beställa hem ett VISA-kort, som är gratis, i Lunar-appen. Det är viktigt att du laddar ner appen via den länk som du fick av Lunar, går igenom hela registreringen, blir godkänd Lunar-användare för att uppfylla villkoren för kampanjen. Genom att registrera dig hos Lunar via en länken från Lunar under kampanjperioden samtycker du till att delta i kampanjen.

Pengarna sätts in på ditt Lunar-konto och kan användas direkt genom att antingen göra ett bankomatuttag eller genom att använda Lunar-kortet som är kopplat till kontot.

Insättning av pengarna görs den 10:e bankdagen i månaden som inträffar efter den månad du registrerat dig. Har du t.ex. öppnat ditt Lunar-konto under maj får du dina 500kr utbetalda i juni.

Kampanjen gäller endast för befintliga P2P- och lånekunder.

Vad behöver du veta mer?


Lunar förbehåller sig rätten att vid behov ändra villkoren för kampanjen. Lunar tar inte ansvar för att uppmärksamma eventuella fel och utelämnanden.
Ersättningen utbetalas av Lunar. Du ansvarar själv för att redovisa och betala
eventuell skatt som löper på den ersättning som lämnas till dig för ditt deltagande i kampanjen.


Lunar förbehåller sig rätten att stoppa kampanjen utan att meddela detta på förhand.


Vid misstanke om missbruk av kampanjen förbehåller sig Lunar rätten att exkludera användare utan att meddela detta på förhand.


Kampanjen erbjuds av Lunar Bank A/S, Hack Kampmanns Plads 10, 8000 Aarhus
C, DK, CVR nr: 39697696.