verybigimage

Se potentialen i dina pengar.

Vet du vad du har för ränta på ditt bankkonto idag?

Långt ifrån alla jämför erbjudanden mellan banker och missar chansen att ta del av en förmånlig ränta. Vi vill visa värdet av att ha en hög sparränta på dina pengar, så att du kan hitta det bästa erbjudandet för just dig.

Med vår räntekalkylator kan du snabbt och tydligt se potentialen i dina pengar. Ange ett belopp som matchar vad du idag har liggande på ditt bankkonto och se hur dina pengar kan växa över tid med 3,75% i sparränta hos Lunar.*

*3,75% i årlig sparränta gäller på belopp upp till 1 050 000 kr. Därefter är räntan 0%. Räntan är rörlig.

Räntekalkylator

Totalt sparande med en ränta på 3,75%

0 kr

Med en genomsnittlig månatlig avkastning på 0 kr

Startbelopp

50 000 kr

Månadssparande

1 000 kr

Tidsperiod

3 år

Därför är räntan på ditt konto viktig.

När du lånar pengar av banken betalar du ränta. När du själv lånar ut pengar till banken genom att ha dem på ett bankkonto, får du däremot inte mycket tillbaka.

För att få en bättre förståelse för vad våra kunder värderar och vikten av sparränta på sina pengar, frågade vi våra kunder om deras relation till sin bank. Vi såg då att endast 38% av de som uttryckt missnöje hos sin bank faktiskt valt att jämföra olika bankers erbjudanden.* Vi vill vara en del av lösningen på detta, och göra det enkelt att både jämföra och visa ett konkret exempel på hur en hög sparränta gör skillnad för ekonomin.

Dina pengar är precis lika värdefulla som bankens. Så se till att du får mer för dem, och jämför innan du lånar ut dina pengar till en för låg prislapp.

*Undersökningen genomfördes mellan den 21 september och 2 oktober 2023 och baserar sig på svar från 2316 män och kvinnor i åldrarna 18-67+, inhämtade via en online-enkät distribuerad till Lunars kunddatabas.

Vad du får genom att ha dina pengar hos Lunar.

Vi erbjuder idag 3,75% i ränta på alla dina konton hos oss. Du får ränta från allra första kronan upp till 1 050 000 kr.*

Räntan beräknas årligen men betalas ut månadsvis, vilket gör det ännu enklare att se pengarna växa. Du slipper också binda dina pengar och får 3,75% oavsett hur du väljer att använda ditt konto. Pengarna du har på ditt matkonto är lika viktiga som pengarna på ditt långsiktiga sparkonto.

*Dina pengar omfattas av den danska insättningsgarantin upp till 100 000 EUR, motsvarande ca 1 000 000 SEK.

Ge dina pengar rätt förutsättningar.

Med rätt förutsättningar från banken är det enkelt att få pengarna att växa, utan att behöva göra speciellt mycket och oavsett belopp på ditt sparande. Hos Lunar får du månatliga ränteutbetalningar, vilket gör det enkelt att se hur en hög sparränta gör skillnad både på kort och lång sikt.

Vi är måna om att du som konsument ska känna dig trygg hos banken du anförtror dig till. Därför uppmanar vi dig att se över dina möjligheter och på den vägen se till att dina pengar får rätt förutsättningar att växa.

Öppna ett konto på några få minuter.

Vi är 100% digitala. Hämta Lunar gratis och bli kund direkt via din mobil. Testa Lunar utan att byta bank.

Vi är 100% digitala. Hämta Lunar gratis och bli kund direkt via din mobil. Testa Lunar utan att byta bank.

Skanna QR-koden för att ladda ner Lunar

eller få ett SMS med en länk