verybigimage

Studenterbjudande

Kampanjvillkor

Registrera dig och få 200 kr till ditt Lunar-konto

Regler och villkor för att delta i kampanjen om att få 200 kr till ditt Lunar-konto. Kampanjen gäller till och med 31/12 2022.

Kampanjen är inte föremål för köp. Den börjar den 16/12 och avslutas den 31/12 2021. Endast personer som är över 18 år och bosatta i Sverige kan delta i kampanjen. Anställda hos Lunar samt medlemmar av deras hushåll får inte delta i kampanjen.

Så får du 200 kr

Registrera dig gratis hos Lunar helt utan kreditupplysning, beställ ett VISA-kort och få 200 kr insatta på ditt Lunar-konto. Utbetalningen av pengarna görs på den 10:e bankdagen månaden efter den månad du registrerat dig i. Har du t.ex. öppnat ditt Lunar-konto och beställt ditt kort under december får du dina 200 kr 14/01.

För att delta ska du vara student och registrera dig via kampanjsidan lunar.app/se/privat/student, därefter ladda ner Lunar-appen och registrera dig innan den 31/12 2021. Så fort du har blivit godkänd Lunar-användare behöver du beställa hem ett VISA-kort, som är gratis, i Lunar-appen. Det är viktigt att du laddar ner appen via ladda-ner länken som finns på kampanjsidan, går igenom hela registreringen, blir godkänd Lunar-användare och har beställt ett VISA-kort för att ta del av kampanjen. Genom att registrera dig till Lunar under kampanjperioden samtycker du till att delta i kampanjen.

Pengarna bli insatta på ditt Lunar-konto och kan användas direkt genom att antingen göra ett bankomatuttag eller genom att använda Lunar-kortet som är kopplat till kontot. Insättning av pengarna görs på den 10:e bankdagen månaden efter den månad du registrerat dig. Har du t.ex. öppnat ditt Lunar-konto och beställt ditt kort under september får du dina 200 kr 14/10.

För en Standard-användare kostar det 9 kr att göra ett bankomatuttag, för en Premium- eller Pro-användare är det gratis. Läs mer om våra erbjudanden här: https://lunar.app/se/prislista/

Kampanjen gäller endast för medlemmar för Unga aktiesparare (556470-2255)

VAD BEHÖVER DU VETA MER?

Lunar förbehåller sig rätten att kontinuerligt revidera regler och kan ändra reglerna om det känns nödvändigt. Lunar tar inte ansvar för att uppmärksamma eventuella fel och utelämnanden.

Lunar fråntar sig alla avgifter. Skulle en person, på grund av utbetalningen, åläggas en skattskyldighet eller ett ansvar i samband med sociala förmåner, avstår Lunar från ansvar i detta avseende.

Lunar förbehåller sig rätten att stoppa kampanjen utan meddelande. Vid misstanke om missbruk av kampanjen förbehåller sig Lunar rätten att exkludera användare utan meddelande.

Kampanjen arrangeras av Lunar, Hack Kampmanns Plads 10, 8000 Aarhus C, DK.