verybigimage

Kom igång enkelt med Bitcoin.

Köp och sälj bitcoin direkt från mobilen till ett fast, lågt pris. Kom snabbt igång med en av de mest populära kryptovalutorna, oavsett om du är nybörjare eller erfaren trader.

Så mycket är Bitcoin värt – följ kursen här.

I appen kan du hålla ett öga på priset på Bitcoin och köpa till bästa pris över börserna Coinbase, Kraken och Bitstamp. Historiskt har bitcoin-växelkursen stigit kraftigt i värde. Enligt till exempel Coinbase kunde du 2010 köpa en bitcoin för 20 öre. Nu, 11 år senare, har värdet varit uppe i över 300 000 kronor. Men det är viktigt att komma ihåg att historiska data inte säger något om framtida utveckling. Kryptovalutor kan ha stora fluktuationer i växelkursen, så bitcoin kan snabbt stiga väldigt mycket och sedan falla lika snabbt igen.

Bitcoin kan stiga och falla.

När du handlar med kryptovaluta behöver du vara medveten om att det innebär en risk. Värdet på din kryptovaluta kan både stiga och falla och du riskerar att förlora hela summan du köpt kryptovaluta för.

Handel med kryptovaluta i Lunar-appen sker via Lunar Block. Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.

Vad är Bitcoin? Få en snabb överblick.

Bitcoin såg dagens ljus 2009 som den allra första kryptovalutan. Precis som alla andra former av kryptovaluta är bitcoin digitala pengar som du säljer eller betalar med online – och allt fler företag börjar acceptera bitcoin som betalning. I Lunar Block kan du handla bitcoin direkt från mobilen. Du kan köpa och sälja bitcoin utan att behöva skapa en egen wallet vilket gör handel med kryptovaluta enklare än någonsin.

Köp och sälj Bitcoin på en pålitlig plattform.

När du köper Bitcoin genom oss kan du göra det med full trygghet. Det kan du göra eftersom du handlar på en nordisk plattform. Och om du vill sälja dina kryptovalutor igen kan du få utbetalningen direkt till ditt Lunar-konto. Kom ihåg att all handel med kryptovaluta – och därmed även med Bitcoin – innebär en risk. Priset kan stiga, men det kan också falla. Så även om du har möjlighet att tjäna pengar kan du också förlora summan du köpte krypto för.

Köp och sälj bitcoin till ett fast, lågt pris.

Avgift för att sätta in pengar på kontot, avgift för att ta ut pengarna från kontot och så dessutom depåavgift. Bara tanken kan göra en trött. Som väl är slipper du den här typen av avgifter när du handlar bitcoin genom oss. Du får ett fast, lågt handelspris på 2,5 % för att köpa eller sälja bitcoin – och om du skaffar Lunar Pro är det så lågt som 1 %.

Hur du deklarerar kryptovalutor.

Varje år ska du redovisa vinster och förluster till Skatteverket. Det är inte alls så svårt som det låter, du hittar all information om hur du deklararerar kryptovaluta på Skatteverkets hemsida.

Så kommer du igång med Bitcoin.

 • 1

  Hämta Lunar Gratis

  Hämta Lunar i App Store eller Google Play.

 • 2

  Skaffa Lunar Block i appen

  Gå in på Lunar Block under "Produkter" och registrera dig. Du kommer först att bli ombedd att göra ett kryptotest – bland annat för att försäkra dig om att du är medveten om riskerna. Du kan läsa mer om riskerna i appen innan du gör testet.

 • 3

  Köp kryptovaluta med en swipe

  När vi har godkänt dig kan du köpa kryptovaluta direkt. Välj kryptovaluta i appen och köp med en swipe.

Frågor och svar

All handel med kryptovaluta innebär en stor risk. Värdet av din kryptovaluta kan både öka och minska och du riskerar att förlora det totala beloppet som du har köpt kryptovaluta för.
Vi ger ingen rådgivning inför köp av kryptovaluta och vi kommer inte att ge några rekommendationer för köp eller sälj av kryptovaluta. Ingen information från Lunar Block ska därför anses som en rekommendation, och alla beslut är därmed helt upp till dig. Handel med kryptovalutor sker via Lunar Block. Vi kan däremot ge faktisk information om pris och utveckling för varje specifik valuta. Historisk utveckling är dock inte en indikation för framtida utveckling.
Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.