verybigimage

Ethereum – köp och sälj på bara några minuter.

Handla ethereum direkt från mobilen via Lunar Block. Följ kursen innan du köper och investera i en av de populäraste kryptovalutorna. Köp och sälj till ett fast, lågt handelspris.

Så mycket är Ethereum värt.

Det finns en anledning till att ethereum är en av de mest populära kryptovalutorna. Enligt Coinbase har värdet på ethereum stigit kraftigt de senaste åren. 2014 motsvarade ett ethereum 12 kronor och i augusti 2021 kunde man sälja ett ethereum för över 20 000 kronor. Även om värdet på ethereum har gått upp i genomsnitt de senaste åren kan det också falla, och den risken måste du vara medveten om. Historiska data kan aldrig säga något om den framtida utvecklingen av kryptovaluta.

Ethereum kan stiga och falla

När du handlar med kryptovaluta behöver du vara medveten om att det innebär en risk. Värdet på din kryptovaluta kan både stiga och falla och du riskerar att förlora hela summan du köpt kryptovaluta för.

Handel med kryptovaluta i Lunar-appen sker via Lunar Block. Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.

Vad är ethereum? Få en snabb överblick.

Ethereum är en kryptovaluta som precis som andra kryptovalutor är baserad på blockchain-teknik. Med blockchain delas information över ett stort nätverk jämförbart med Internet. I nätverket hittar du också många olika kryptovalutor, där ethereum har marknadens näst högsta värde – direkt efter bitcoin. Om du köpte till exempel SEK 2 000 ethereum i september 2020 var de enligt Coinbase värda cirka SEK 25 000 året därpå.

Kom igång och handla med ethereum på några få minuter.

Det ska vara enkelt att handla med ethereum och kryptovaluta. Därför kan du göra enkla och snabba kryptoinvesteringar via Lunar Block och köpa dina första ethereummynt på några minuter. Och eftersom vi ger dig en nordisk och transparent plattform som du kan lita på, kan du handla lugnt och tryggt. Men kom alltid ihåg att handel med kryptovaluta innebär risk.

Köp ethereum utan onödiga avgifter.

Hos oss slipper du onödiga avgifter. När du köper eller säljer ethereum genom Lunar Block får du ett fast, lågt handelspris på 2,5%. Om du skaffar Lunar Pro är den så låg som 1%. Det innebär bland annat att du inte behöver betala för överförings- och valutaavgifter – så som du skulle behöva hos andra kryptovalutahandlare.

Hur du deklarerar kryptovalutor.

Varje år ska du redovisa vinster och förluster till Skatteverket. Det är inte alls så svårt som det låter, du hittar all information om hur du deklararerar kryptovaluta på Skatteverkets hemsida.

Så kommer du igång med Ethereum

 • 1

  Hämta Lunar gratis

  Hämta Lunar i App Store eller Google Play.

 • 2

  Skaffa Lunar Block i appen

  Gå in på Lunar Block under "Produkter" och registrera dig. Du kommer först att bli ombedd att göra ett kryptotest – bland annat för att försäkra dig om att du är medveten om riskerna. Du kan läsa mer om riskerna i appen innan du gör testet.

 • 3

  Köp kryptovaluta med en swipe

  När vi har godkänt dig kan du köpa kryptovaluta direkt. Välj kryptovaluta i appen och köp med en swipe.

Frågor och svar

All handel med kryptovaluta innebär en stor risk. Värdet av din kryptovaluta kan både öka och minska och du riskerar att förlora det totala beloppet som du har köpt kryptovaluta för.
Vi ger ingen rådgivning inför köp av kryptovaluta och vi kommer inte att ge några rekommendationer för köp eller sälj av kryptovaluta. Ingen information från Lunar Block ska därför anses som en rekommendation, och alla beslut är därmed helt upp till dig. Handel med kryptovalutor sker via Lunar Block. Vi kan däremot ge faktisk information om pris och utveckling för varje specifik valuta. Historisk utveckling är dock inte en indikation för framtida utveckling.
Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.