verybigimage

Handla cardano med Lunar Block.

Du har säkert hört talas om kryptovalutorna bitcoin och ethereum, men känner du även till cardano (ADA)? Den har snabbt blivit en av de mest populära kryptovalutorna på marknaden. Vill du också handla cardano? Med Lunar Block kan du köpa och sälja direkt från din mobil. Och det går både snabbt och enkelt att komma igång.

Vad är Cardano? Få en snabb överblick

Cardano (ADA) är en digital valuta som – liksom andra kryptovalutor – inte kontrolleras av någon bank eller regering. Priset regleras efter utbud och efterfrågan. Cardano är en av de mest populära eftersom den är i topp 10 över de mest värdefulla kryptovalutorna i världen. Med Lunar Block kan du köpa och sälja cardano direkt från din mobil – helt utan behov av wallet. Det gör det enkelt att bli kryptovalutaägare – även om du är nybörjare.

Cardano kan stiga och falla

I appen kan du enkelt se vad cardano, även känt som ADA, är värt. Följ priset minut för minut och se värdet i realtid innan du köper.

När du handlar med kryptovaluta behöver du dock vara medveten om att det innebär en risk. Värdet på din kryptovaluta kan både stiga och falla och du riskerar att förlora hela summan du köpt kryptovaluta för.

Handel med kryptovaluta i Lunar-appen sker via Lunar Block. Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.

Köp och sälj Cardano på en pålitlig plattform

När du köper Cardano genom oss kan du göra det med full trygghet. Det kan du göra eftersom du handlar på en nordisk plattform. Och om du vill sälja dina kryptovalutor igen kan du få utbetalningen direkt till ditt Lunar-konto. Kom ihåg att all handel med kryptovaluta – och därmed även med Cardano – innebär en risk. Priset kan stiga, men det kan också falla. Så även om du har möjlighet att tjäna pengar kan du också förlora summan du köpte krypto för.

Köp cardano till ett fast lågt handelspris

När du handlar cardano hos oss får du ett fast, lågt handelspris. Du vet alltid vad du betalar för och du slipper obehagliga överraskningar. Ditt handelspris är 2,5 % för att köpa eller sälja cardano – och om du skaffar Lunar Unlimited sjunker priset till 1 %. Samtidigt slipper du onödiga avgifter som insättningsavgift, uttagsavgift och depåavgift.

Hur du deklarerar kryptovalutor

Varje år ska du redovisa vinster och förluster till Skatteverket. Det är inte alls så svårt som det låter, du hittar all information om hur du deklararerar kryptovaluta på Skatteverkets hemsida.

Så kommer du igång med Cardano

 • 1

  Hämta Lunar gratis

  Ladda ner Lunar i App Store eller Google Play

 • 2

  Skaffa Lunar Block i appen

  Gå in på Lunar Block under "Produkter" och registrera dig. Du kommer först att bli ombedd att göra ett kryptotest – bland annat för att försäkra dig om att du är medveten om riskerna. Du kan läsa mer om riskerna i appen innan du gör testet.

 • 3

  Köp kryptovaluta med en swipe

  När vi har godkänt dig kan du köpa kryptovaluta direkt. Välj kryptovaluta i appen och köp med en swipe.

Frågor och svar

All handel med kryptovaluta innebär en stor risk. Värdet av din kryptovaluta kan både öka och minska och du riskerar att förlora det totala beloppet som du har köpt kryptovaluta för.
Vi ger ingen rådgivning inför köp av kryptovaluta och vi kommer inte att ge några rekommendationer för köp eller sälj av kryptovaluta. Ingen information från Lunar Block ska därför anses som en rekommendation, och alla beslut är därmed helt upp till dig. Handel med kryptovalutor sker via Lunar Block. Vi kan däremot ge faktisk information om pris och utveckling för varje specifik valuta. Historisk utveckling är dock inte en indikation för framtida utveckling.
Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.