verybigimage

Köp dogecoin med lunar block

Förutom Bitcoin, Ethereum, Cardano och Polkadot kan du även handla Dogecoin från mobilen via Lunar Block. När du gör det får du inte bara ett fast lågt handelspris – du får också det bästa priset från tre av världens största börser, Coinbase, Kraken och Bitstamp.

Följ utvecklingen av kursen för Dogecoin

Kursen för dogecoin har fluktuerat kraftigt de senaste åren. Om du till exempel köpte ett dogecoin i augusti 2020, skulle det ha stigit 8 654,87 % på ett år, enligt Coinbase. Just de stora svängningarna är något som kännetecknar kryptovaluta. Du har möjlighet att göra stora vinster på kort tid – men risken är också stor att du förlorar hela summan igen strax efteråt. I Lunar-appen kan du följa utvecklingen av dogecoin-växelkursen minut för minut innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja.

Dogecoin kan stiga och falla

När du handlar med kryptovaluta behöver du vara medveten om att det innebär en risk. Värdet på din kryptovaluta kan både stiga och falla och du riskerar att förlora hela summan du köpt kryptovaluta för.

Handel med kryptovaluta i Lunar-appen sker via Lunar Block. Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.

Förstå mer om kryptovalutan dogecoin

Dogecoin kom ut på marknaden 2013 som en parodi på Bitcoin. Skaparna bakom den fick inspiration från memet 'Doge', som är en bild på den japanska hundrasen Shiba Inu. Dogecoin är en av kryptovalutorna du kan köpa och sälja från din mobil via Lunar Block. Och eftersom du gör det från en användarvänlig plattform går det både enkelt och snabbt för dig att handla.

Köp och sälj Dogecoin på en pålitlig plattform

När du köper Dogecoin genom oss kan du göra det med full trygghet. Det kan du göra eftersom du handlar på en nordisk plattform. Och om du vill sälja dina kryptovalutor igen kan du få utbetalningen direkt till ditt Lunar-konto. Kom ihåg att all handel med kryptovaluta – och därmed även med Dogecoin – innebär en risk. Priset kan stiga, men det kan också falla. Så även om du har möjlighet att tjäna pengar kan du också förlora summan du köpte krypto för.

Köp dogecoin utan onödiga avgifter

Kryptovaluta kan vara förknippat med många avgifter. Till exempel avgift för att sätta in pengar och för att ta ut dem. Så är inte fallet hos oss. Vi ger dig ett fast lågt handelspris – helt utan onödiga avgifter. Ditt pris är 2,5 % av ditt köp eller försäljning av dogecoin – och om du skaffar Lunar Pro är ditt pris så lågt som 1 %.

Hur du deklarerar kryptovalutor

Varje år ska du redovisa vinster och förluster till Skatteverket. Det är inte alls så svårt som det låter, du hittar all information om hur du deklararerar kryptovaluta på Skatteverkets hemsida.

Så kommer du igång med dogecoin

 • 1

  Hämta Lunar gratis

  Hämta Lunar i App Store eller Google Play.

 • 2

  Skaffa Lunar Block i appen

  Gå in på Lunar Block under "Produkter" och registrera dig. Du kommer först att bli ombedd att göra ett kryptotest – bland annat för att försäkra dig om att du är medveten om riskerna. Du kan läsa mer om riskerna i appen innan du gör testet. Vi öppnar för de första anmälningarna den 14 februari och släpper in några i taget. Du kan därför behöva vänta lite efter din anmälan.

 • 3

  Köp kryptovaluta med en swipe

  När vi har godkänt dig kan du köpa kryptovaluta direkt. Välj kryptovaluta i appen och köp med en swipe.

Frågor och svar

All handel med kryptovaluta innebär en stor risk. Värdet av din kryptovaluta kan både öka och minska och du riskerar att förlora det totala beloppet som du har köpt kryptovaluta för.
Vi ger ingen rådgivning inför köp av kryptovaluta och vi kommer inte att ge några rekommendationer för köp eller sälj av kryptovaluta. Ingen information från Lunar Block ska därför anses som en rekommendation, och alla beslut är därmed helt upp till dig. Handel med kryptovalutor sker via Lunar Block. Vi kan däremot ge faktisk information om pris och utveckling för varje specifik valuta. Historisk utveckling är dock inte en indikation för framtida utveckling.
Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.