verybigimage

Köp krypto enkelt & smidigt

Vill du investera i några av de populäraste kryptovalutorna? Köp och sälj allt från Bitcoin till Cardano i Lunar-appen på Nordens förmodligen enklaste handelsplattform. All handel med kryptovalutor sker via bolaget Lunar Block A/S - en del av Lunar Group A/S

 • Kom igång på nolltid. Du behöver ingen wallet.

 • Handla på en Nordisk handelsplattform som du kan lita på.

 • Fast, lågt handelspris. Inga onödiga avgifter.

Kom igång med kryptovaluta på nolltid

Det påstås att krypto är framtidens valuta. Och med Lunar Block har det aldrig varit lättare att komma igång. Här behöver du inte skapa en plånbok eller nyckel till plånboken, som du behöver på de flesta andra ställen. Allt du behöver hos oss är Lunar-appen och ditt BankID. Det gör det enkelt att både komma igång och att handla.

Kryptovaluta kan stiga och falla i värde

Att handla med kryptovaluta innebär en risk. Värdet på din kryptovaluta kan både stiga och falla och du riskerar att förlora hela summan du handlat för.

Handel med kryptovaluta i Lunar-appen sker via Lunar Block. Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.

Helt grön eller erfaren trader? Här kan alla vara med

Med Lunar Block tar vi ut kryptohandeln i ljuset och gör den lättillgänglig och enkelt för alla att handla, även om du är helt ny på krypto.

Få en överblick över de olika kryptovalutorna i appen och köp med ett enkelt swipe. Plattformen är lätt att använda och det finns inga obegripliga buzzwords.

Därför ska du välja Lunar Block

Handla tryggt på en Nordisk plattform

Känns det inte helt bekvämt att handla hos en utländsk leverantör? Med Lunar block får du en nordisk, transparent plattform som du kan lita på och där du kan handla tryggt. I appen ser du tydligt de risker du behöver vara medveten om när du handlar med kryptovaluta.

Få ditt saldo enkelt utbetalt
Köp till bästa kurs
Fast lågt handelspris. Inga onödiga avgifter

Handla tryggt på en Nordisk plattform

Känns det inte helt bekvämt att handla hos en utländsk leverantör? Med Lunar block får du en nordisk, transparent plattform som du kan lita på och där du kan handla tryggt. I appen ser du tydligt de risker du behöver vara medveten om när du handlar med kryptovaluta.

Få ditt saldo enkelt utbetalt

Många traders har problem med att deras bank inte accepterar pengar som kommer från kryptohandel. Det behöver du inte oroa dig för när du har ett konto i Lunar Bank. Värdet av din försäljning utbetalas alltid till ditt Lunar-konto.

Köp till bästa kurs

Vi arbetar inte bara med en, utan med tre av de största kryptobörserna: Coinbase, Kraken och Bitstamp. Det innebär att Lunar-appen hittar det bästa priset på alla de tre börserna när du köper och säljer kryptovaluta.

Fast lågt handelspris. Inga onödiga avgifter

Överlåtelseavgift, växelkursavgift och spridningsavgift. Oskönt! Hos andra kryptoleverantörer tillkommer ofta onödiga avgifter på handelspriset bör ändras till köp- och försäljningspriset.. Det kan du undvika med Lunar Block. Hos oss gäller bara ett pris: ett fast, lågt handelspris på 2,5 % av ditt köp eller försäljning.

Få extra lågt handelspris med Lunar Pro

Har du ett Lunar Pro-konto i Lunar Bank får du rabatt på handelspriset. Istället för normalpriset på 2,5 % av ditt köp eller försäljning, behöver du bara betala 1 %.

Hur du deklarerar kryptovalutor

Varje år ska du redovisa vinster och förluster till Skatteverket. Det är inte alls så svårt som det låter, du hittar all information om hur du deklararerar kryptovaluta på Skatteverkets hemsida.

Det här får du

 • Världens fem populäraste kryptovalutor
 • Allt i en app. Köp och sälj utan wallet!
 • Enkel handelsplattform utan buzzwords
 • Ett fast, lågt handelspris på 2,5 % Inga onödiga avgifter
 • Populära kryptovalutorna på tre av de största börserna

SÅ KOMMER DU IGÅNG

 • 1

  Hämta Lunar Gratis

  Hämta Lunar i App Store eller Google Play.

  Ladda ner Lunar
 • 2

  Skaffa Lunar Block i appen

  Gå in på Lunar Block under "Produkter" och registrera dig. Du kommer först att bli ombedd att göra ett kryptotest – bland annat för att försäkra dig om att du är medveten om riskerna. Du kan läsa mer om riskerna i appen innan du gör testet.

 • 3

  Köp kryptovaluta med en swipe

  När vi har godkänt dig kan du köpa kryptovaluta direkt. Välj kryptovaluta i appen och köp med en swipe.

Frågor och svar

All handel med kryptovaluta innebär en stor risk. Värdet av din kryptovaluta kan både öka och minska och du riskerar att förlora det totala beloppet som du har köpt kryptovaluta för.
Vi ger ingen rådgivning inför köp av kryptovaluta och vi kommer inte att ge några rekommendationer för köp eller sälj av kryptovaluta. Ingen information från Lunar Block ska därför anses som en rekommendation, och alla beslut är därmed helt upp till dig. Handel med kryptovalutor sker via Lunar Block. Vi kan däremot ge faktisk information om pris och utveckling för varje specifik valuta. Historisk utveckling är dock inte en indikation för framtida utveckling.
Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.